Rămâi conectat

Curier Județean

Acţiune a poliţiştilor din Cugir, sprijinită de mascaţi

Alexandra Mates

Publicat

în

În noaptea de 16/17 03 2013, între orele 22.00-24.00, Poliţia Oraşului Cugir a organizat o acţiune ce a avut drept scop prevenrea faptelor antisociale, combaterea volenţei şi a furturilor, menţinerea unui climat de ordine şi de siguranţă civică pe raza localităţii, acţiune la care au participat şi poliţişti de la rutieră  şi ai Serviciului de acţiuni speciale, aparţinând IPJ Alba.

Echipele de poliţişti însoţite de mascaţi şi patru autospeciale, coordonate de comisarul şef Călin Mihail Ioaneş -adjunct al şefului Poliţiei Cugir au verificat mai multe localuri publice, cluburi şi discoteci de pe stăzile: Alexandru Sahia, Victoriei, Râul Mic, Vinerea,Târgul de animale şi au organizat filtre de control pe principalele artere de crculaţie ale oraşului. Potrivit comisarului şef Călin Ioanes au fost aplicate 24 de contravenţii în baza OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, sancţiuni acordate ca urmare a încălcării unor norme ale acestui act normativ.
,,A fost încă o acţiune reuşită la care au participat 24 de persoane, un demers pe care dorim să-l continuăm şi pe viitor astfel încât să putem preveni şi combate orice faptă care se află în contradicţie cu legea”, a precizat adjunctul şefului Poliţiei Cugir.

 (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul judeţean dintre Sălciua de Sus şi Teiuş va fi modernizat. Vor fi lucrări la 7 poduri, se vor amenaja piste de biciclete, iar trecerile de pietoni vor fi semnalizate cu fotovoltaice

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul judeţean dintre Sălciua de Sus şi Teiuş va fi modernizat. Vor fi lucrări la 7 poduri, se vor amenaja piste de biciclete, iar trecerile de pietoni vor fi semnalizate cu fotovoltaice Reabilitarea și modernizarea drumului județean care pornește de pe Valea Arieșului, din   Sălciua de Sus (DN 75), străbate zona Munților Apuseni și face […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea