Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Acțiune a IPJ Alba: Elevii din Câmpeni și Sebeș au discutat despre siguranță, împreună cu polițiștii și specialiștii antidrog

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Acțiune a IPJ Alba: Elevii din Câmpeni și Sebeș au discutat despre siguranță, împreună cu polițiștii și specialiștii antidrog

În cursul acestei săptămâni, elevii din Câmpeni și Sebeș au discutat cu polițiștii și specialiștii din cadrul Centrului Regional de Prevenire și Consiliere Antidrog Alba referitor la siguranță. Pe parcursul anului școlar vor avea loc mai multe acțiuni informativ – preventice, în cadrul unităților de învățământ.

În săptămâna 20-24 septembrie 2021, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba împreună cu polițiștii de proximitate din cadrul Poliției Orașului Câmpeni au desfășurat activităţi informativ – preventive la Colegiul Național „Avram Iancu” din Câmpeni, Școala Gimnazială Câmpeni și la Liceul Tehnologic Silvic din Câmpeni.

Alături de specialiștii Centrului Regional de Prevenire și Consiliere Antidrog Alba, polițiștii de la prevenire au susținut lecția siguranței la Liceul Tehnologic Sebeș.

Elevii au fost provocaţi la dezbateri care au vizat prevenirea violenţei în unităţile de învăţământ şi în mediul intrafamilial, prevenirea pornografiei infantile și a traficului de persoane, prevenirea traficului şi consumului de droguri, prevenirea riscurilor din mediul online şi nu în ultimul rând siguranța rutieră.

Poliţiştii le-au oferit tinerilor explicaţii legate de bullying, modalităţile de prevenire a victimizării precum şi recomandări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte într-o astfel de situaţie, atât de pe poziţia de victimă cât şi de pe cea de martor.

Siguranţa în şcoli rămâne prioritatea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar activităţile preventive vor continua pe durata întregului an școlar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea