Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

ACS Târgu Mureș – Metalurgistul Cugir 2-2 (0-2) / Avantajul de la pauză nu a fost suficient pentru un succes

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cugirenii egalați după pauză în Complexul Weekend

Metalurgistul Cugir a cumulat 4 puncte în Seria 9 din Liga 3 de fotbal, după ce, vineri după amiază, a încheiat la egalitate, 2-2, partida din deplasare cu nou-promovata ACS Târgu Mureș, a doua dispută consecutivă cu o formație din județul Mureș.

Au marcat: Ungur (68 – penalty), Vecerdea (73), respectiv P. Păcurar (21 – penalty), Vitinha (42 – penalty)

Pe terenul Academiei de Sport Mureșul, din Complexul Weekend, ”roș-albaștrii” au avut avantaj de două goluri la pauză, un ecart care până la urmă s-a dovedit insuficient. Formația din județul Alba și-a creat numeroase ocazii, în ciuda replicii dârze a adversarilor. În plus, în condițiile unui teren la limita practicabilității, faptul că nu s-au înregistrat accidentări în tabăra vizitatorilor poate fi considerat o izbândă după o luptă grea.

Tabela a fost deblocată în minutul 21. Paul Păcurar a transformat al doilea penalty consecutiv. Reușita din runda anterioară, prima a campionatului, a însemnat un gol de 3 puncte în disputa de acasă cu Unirea Ungheni (2-1).

Peste alte 21 de minute s-a dictat din nou penalty pentru cugireni de către ”centralul” brașovean Octavian Ciucanu. De această dată a transformat portughezul Vitinha, care a stabilit scorul primului act: 2-0 în favoarea vizitatorilor.

Tot dintr-un penalty au redus din diferență gazdele, în minutul 68, prin Mircea Ungur. Cinci minute mai târziu târgumureșenii au restabilit egalitatea prin Ruben Vecerdea: 2-2 (scorul final).

Chiar dacă un egal este, totuși, un rezultat pozitiv, Metalurgistul nu a avut, per ansamblu, o săptămână fastă. Anterior jocului din județul Mureș, cugirenii au fost eliminați din Cupa României la capătul partidei externe cu conjudețeana CS Ocna Mureș, care s-a impus cu 4-3 după ce echipa pregătită de Lucian Itu a condus cu 2-0, la fel ca la Târgu Mureș!

Pentru Metalurgistul Cugir urmează un duel de foc în campionat, încleștarea de pe teren propriu cu Corvinul Hunedoara, echipă eliminată, de asemenea, din Cupa României de o conjudețeană, CSM Deva. Partida despre care vorbim este programată vineri 9 septembrie, de la ora 17.00, pe ”Arena Cugir”

ACS Târgu Mureș: Szanto – Szilagyi, Dumbrăvean, Circa, Bako, Csala, Potor, Gliga, T. Moldovan (cpt.), Cr. Greu, Lupuleț; rezerve: Molnar, Csaki, Oprea, Ungur, Vecerdea, Borbely, O. Csegoldi, Feher, Negrușa. Antrenor principal Suto Szilard

Metalurgistul Cugir: Jisa – Haj, Vlădia, I. Grozav, Vitinha, Tîrla, M. Udrea, M. Boldea, P. Păcurar, Șaucă (cpt.), M. Domșa; rezerve: Perjeriu, M. Neagu, Cocan, Șuteu, Bura, S. Itu, Căt. Pop, L.Itu, Topor. Antrenor principal Lucian Itu

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea