Rămâi conectat

Actualitate

Acord pentru un împrumut de 35 de milioane de euro de la Banca Mondială pentru construcția autostrăzii Ploiești-Brașov

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Guvernul a adoptat miercuri, printr-un memorandum, acordul de principiu pentru contractarea unui împrumut de la Banca Mondială în vederea sprijinirii activităților preliminare realizării proiectului de construcție a autostrăzii Ploiești-Brașov. Valoarea împrumutului este de până la 35 milioane EUR, acordat prin intermediul Băncii Internaționale pentru Reconstrucție și Dezvoltare, instituţie membră a Grupului Băncii Mondiale.

Ministerul Finanțelor Publice și Ministerul Transporturilor vor întreprinde demersurile necesare pentru pregătirea proiectului și pentru solicitarea asistenței financiare, urmând să se convină cu Banca Mondială instrumentul de finanțare care va fi utilizat, pentru a permite demararea cât mai rapidă a activităților.

În cadrul Ministerului Transporturilor va fi creată o Unitate de Management a Proiectului, care va dispune de experiența necesară în ceea ce privește implementarea unui astfel de proiect și aplicarea procedurilor Băncii Mondiale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea