ACL Alba a sesizat Poliția județeană cu privire la posibile fraude electorale pregătite de PSD în turul 2 al alegerilor

Vicepreședintele ACL Alba, Alin Cucui, a delarat joi în cadrul unei conferințe de presă organizate la Alba Iulia că organizația Alianței Creștin Liberale din Alba a sesizat Inspectoratul județean de Poliție cu privire la posibile fraude electorale pregătite de PSD, în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Politicianul a dat exemplu localitățile Teiuș, Stremț, Ciugud ca fiind zone de maxim risc în acest sens.

Alin CucuiVicepreședintele Consiliului Județean Alba a subliniat faptul că, odată cu transmiterea sesizării către IPJ Alba, s-au transmis și mulțumirile de rigoare conducerii și angajaților inspectoratului de poliție, pentru modul profesional în care au vegheat la buna desfășurare a alegerilor în primul tur de scrutin.

ELIT

Cucui susține că ACL are informații concrete despre intenții ale reprezentanțiilor PSD Alba de a frauda voturile prin organizarea “unui puternic turism electoral” și prin oferirea de mită electorală pungi cu alimente.

“ACL Alba a sesizat IPJ Alba cu privire la pericolul fraudării alegerilor în județul nostru. Avem informații concrete că PSD-ul, supărat de scorul prost obținut în Alba, se pregătește să organizeze un puternic turism electoral, pentru a se vota multiplu. De exemplu, avem date clare că sunt vizate în special cartierele de romi din județ pentru a se cumpăra voturi oferindu-se mită electorală, respectiv pungi cu alimente.

Am solicitat IPJ Alba să fie în alertă, să își facă datoria la fel ca și în primul tur de scrutin. În paralel, reprezentanții ACL vor monitoria ca alegerile în Alba să se desfășoare fără fraude.

Sper că, în al doisprezecelea ceas reprezentanții PSD Alba vor renunța la aceste planuri și nu își vor risca libertatea”,  a declarat Alin Cucui.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

motul 13 noiembrie 2014 at 16:15

Prezinta mai cucuiule datele ,nu mai fabula!

@ cucuiule 13 noiembrie 2014 at 18:12

La sectiile de votare de la liceul sportiv din Alba Iulia a venit un microbuz de basisti de la Deva sa voteze la primul tur cu baronul Alzheimer ! Sper sa nu mai vina acolo ca au fost dati pe mana politiei.

praduitorul politic 14 noiembrie 2014 at 8:35

daca exista dovezi incontestabile si daca politia si-a facut treaba pentru care exista, nu numai ca nu or sa mai apara insa or sa-si si ia binemeritata rasplata

A 13 noiembrie 2014 at 23:26

Sa va fie rusine, tocmai voi faceti asta! Pana si astazi la miting a-ti dat bani si a-ti adus si copii fara drept de vot ca sa dea bine la numar.

vasile 14 noiembrie 2014 at 6:56

HOȚUL strigă hoțu

un cititor 14 noiembrie 2014 at 9:42

ohannis a bruscat-o și a injurat-o pe bunica celor trei copii, traficați din Sibiu, prin intermediul profesorilor pe atunci, Klaus și Carmen. Fiica acesteia a povestit la Antena 3 cum soții Iohannis i-au presat pe bunicii copiilor rămași orfani, din Rășinari, să accepte adopția lor de o familie din Canada.

Iohanis și-a vândut și copila de 5 ani pe care NU o avea!!!

Argumentul forte, pentru a-i convige pe bunicii copiilor din Rășinari să accepte adopția nepoților spre Canada, a fost o minciună de un cinism infiorător. Îmi dau și eu fetița în Canada, cum crezi că aș da fetita de lângă mine dacă nu i-ar fi bine? Copiii vor veni de două ori pe an în România, în vacanțe, așa că nu le va fi dor de nepoți.

Iohannis a răspuns la întrebările de la B1, că de copiii plecați în Canada nu trebuia să se intereseze el ci autoritățile.

După ani, în care bunica nu a mai primit nici o veste din Canada, ea a mers la liceul Lazăr din Sibiu, unde preda Iohannis, să-i dea adresa adoptatorului canadian. Ca răspuns, o martoră, mătușa copiilor, a spus ca Iohannis a lovit-o pe bunică cu un picior în fund și a înjurat-o crestinește: „Paștele mă-tii”

Spune mai departe 14 noiembrie 2014 at 11:23

Inainte de a lua o decizie fa-ti Sfanta Cruce ! In numele Tatalui al Fiului si-al Sfantului Sfant , Amin . Victor Ponta Presedine , Doamne Ajutane .

cetatean 14 noiembrie 2014 at 20:17

Uite cine sesizeaza politia mai fratilor… cata ipocrizie…
Voi ACL-istilor tre sa intelegeti ca doar voi platiti cetatenii sa participe la mitinguri sau sa voteze cu voi… trimiteti politia peste adversari ca sa nu fie atenta la voi cand va platiti voturile si dati pachete la oameni….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...