Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

ACL Alba a sesizat Poliția județeană cu privire la posibile fraude electorale pregătite de PSD în turul 2 al alegerilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vicepreședintele ACL Alba, Alin Cucui, a delarat joi în cadrul unei conferințe de presă organizate la Alba Iulia că organizația Alianței Creștin Liberale din Alba a sesizat Inspectoratul județean de Poliție cu privire la posibile fraude electorale pregătite de PSD, în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Politicianul a dat exemplu localitățile Teiuș, Stremț, Ciugud ca fiind zone de maxim risc în acest sens.

Alin CucuiVicepreședintele Consiliului Județean Alba a subliniat faptul că, odată cu transmiterea sesizării către IPJ Alba, s-au transmis și mulțumirile de rigoare conducerii și angajaților inspectoratului de poliție, pentru modul profesional în care au vegheat la buna desfășurare a alegerilor în primul tur de scrutin.

Cucui susține că ACL are informații concrete despre intenții ale reprezentanțiilor PSD Alba de a frauda voturile prin organizarea “unui puternic turism electoral” și prin oferirea de mită electorală pungi cu alimente.

“ACL Alba a sesizat IPJ Alba cu privire la pericolul fraudării alegerilor în județul nostru. Avem informații concrete că PSD-ul, supărat de scorul prost obținut în Alba, se pregătește să organizeze un puternic turism electoral, pentru a se vota multiplu. De exemplu, avem date clare că sunt vizate în special cartierele de romi din județ pentru a se cumpăra voturi oferindu-se mită electorală, respectiv pungi cu alimente.

Am solicitat IPJ Alba să fie în alertă, să își facă datoria la fel ca și în primul tur de scrutin. În paralel, reprezentanții ACL vor monitoria ca alegerile în Alba să se desfășoare fără fraude.

Sper că, în al doisprezecelea ceas reprezentanții PSD Alba vor renunța la aceste planuri și nu își vor risca libertatea”,  a declarat Alin Cucui.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea