Rămâi conectat

Actualitate

Achiziția a 100 de milioane de măști a fost anulată de către Ministerul Sănătății. Ce motiv a fost invocat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vineri, Ministerul Sănătății a anunțat anularea achiziției celor peste 100 de milioane de măști de protecție, deoarece, în cadrul procedurii, „nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă”.

Procedura de negociere a fost lansată la 29 mai și viza cumpărarea, de către minister, a până la 115 milioane de măști care urmau să fie distribuite în țară, prin direcțiile de sănătate publică, persoanelor defavorizate. Fiecare beneficiar ar fi urmat să primească 50 de măști de protecție.

Banii au fost alocați din Fondul de Rezervă Bugetară aflat la dispoziția Guvernului, acordul-cadru fiind estimat la o valoare de peste 40 de milioane de euro.

Libertatea a scris despre această achiziție și despre termenul de doar câteva zile acordat firmelor pentru a pregăti actele necesare: de la 29 mai la 3 iunie.

Într-un răspuns oficial transmis Libertatea, reprezentanții ministerului au explicat că s-au depus 43 de oferte de la operatori economici, motiv pentru care analiza a durat mai bine de o săptămână.

Sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea