Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier pe DN 75: Din cauza vitezei, un tânăr șofer din Aiud a ratat o curbă și a plonjat cu mașina în râul Arieș

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 22.12.2015, în jurul orei 18.40, poliţiştii din Baia de Arieş au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs DN 75.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că un tânăr de 28 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia de mers Baia de Arieş – Turda, nu a adaptat viteza într-o curbă cu viraj la dreapta, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în albia râului Arieş.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Judeţean Cluj, unde a fost diagnosticat cu fractură deschisă metacarpian a membrului superior stâng, traumatism cranio-cerebral acut prin accident, plagă parietal stânga.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului. (Z.U.)

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea