Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier pe DJ 107 V, în comuna Șona – Blaj. Trei persoane au ajuns la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 10.30, pe DJ 107 V, în satul Sînmiclăuș, comuna Șona de lângă Blaj.

Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului și mașina s-a răsturnat în afara carosabilului.

Trei persoane au fost rănite în urma impactului. Garda Blaj a intervenit oferindu-le victimelor primul ajutor, după care au fost transportate la spital pentru îngrijiri.

UPDATE:La data de 18.01.2014, ora 10.23, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că DN 107 F, pe raza comunei Şona, a avut loc un accident  rutier. Din primele cercetări efectuate de echipa de cercetare deplasat la faţa locului, a rezultat că B.D., de 57 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Şona – Jidvei, într-o curba periculoasă la dreapta nu a redus viteza, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers. În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni la nivelul coloanei cervicale iar soţia acestuia şi un bărbat în vârstă de 56 de ani, au suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările sunt continuate”, a transmis Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea