Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Șugag: Un conducător de motoscuter, băut și fără permis, a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu vehiculul pe o stradă închisă circulației

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată, sâmbătă noaptea, cu privire la faptul că pe raza comunei Şugag a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a stabilit că R.M., de 33 ani, din oraşul Cugir, în timp ce conducea un motoscuter, a pătruns pe strada Văltori din comună, strada închisă circulaţiei publice și semnalizată prin indicatoare şi bandă de delimitare, şi a intrat în coliziune cu aluviunile comasate pe carosabil.

În urma evenimentului, conducătorul mopedului a suferit leziuni corporale rămânând internat sub supraveghere la Spitalul Judeţean Alba. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” faptă prev. şi ped. de 196 alin 2 Cod Penal.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea