Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Sîncel: Un șofer în vârstă de 19 ani și-a condus mașina direct în șanț

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţștii din Blaj au intervenit, sâmbătă noaptea, pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs un accident rutier pe DJ 107, pe raza comunei Sîncel.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că P.A.O., de 19 ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Blaj – Târnăveni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă spre stânga a pierdut controlul asupra autoturismului, a ieşit în afara carosabilului unde s-a răsturnat.

În urma accidentului doi tineri de 19 şi 22 de ani, din Blaj, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare fără a rămâne internat în spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea