Accident rutier la Ciumbrud: Un tânăr de 21 de ani, fără permis de șofer, a lovit cu mașina un autoturism parcat

Paul Voicu - Primar 2020

La data de 07 iulie 2018, ora 19.17, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Aiud au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Vasile Lucaci din satul Ciumbrud, judeţul Alba.

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Aiud – Compartimentul Rutier și Biroul Ordine Publică deplasaţi la faţa locului, l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din localitatea Ciumbrud, județul Alba, care, în timp ce a condus autoturismul pe strada Vasile Lucaci din satul Ciumbrud, nu a adaptat viteza de deplasare în condiții de drum cu ploaie torențială şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat regulamentar în afara părţii carosabile.

ELIT

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Cu ocazia verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat faptul că tânărul nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Mihail David - 2020

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...