Accident rutier în Alba Iulia: Femeie acroșată de un autoturism, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

La data de 18 decembrie, în jurul orei 17.30, un bărbat de 62 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 35 de ani, din comuna Ighiu, ce era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, marcată şi semnalizată în mod corespunzător, acroşând-o.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale uşoare.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Pentru a preveni accidentele rutiere în care sunt implicaţi pietonii, Inspectoratul de poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să reducă viteza de circulaţie şi să manifeste atenţie sporită în apropierea trecerilor pentru pietoni.

Totodată, pietonilor le este recomandat să traverseze strada pe marcajul pietonal, iar înainte să se asigure că şoferii au sesizat intenția lor și au oprit pentru a le acorda prioritate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

eu 19 decembrie 2017 at 17:53

politia sta la panda, la piata din cetate unde sunt semafoarele multi soferi nici nu respecta semaforul, asa ca de ce ne mai miram la o trecere de pietoni.. trebuie inaltata si asta ca ceea de langa piata din centru..

Comentariile sunt oprite