Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Accident rutier GRAV în Zlatna: Tânăr de 22 de ani, transportat la spital, cu leziuni în zona capului, după ce a căzut de pe capota unui autoturism care se deplasa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc sâmbătătă, 22 mai, pe raza orașului Zlatna, un tânăr de 22 de ani a fost rănit grav, după ce s-a urcat pe capota din spate a unui autoturism, apoi a căzut în timp ce autovehiculul se deplasa.

Seara trecuta, în jurul orei 22,00, în Pirita, localitate ce ține de orașul Zlatna, un tânăr de 22 de ani, din Zlatna, a fost grav ranit în urma unui accident.

Din primele cercetări rezultă că acesta s-ar fi urcat pe capota din spate a unui autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani, din Zlatna.

După aproximativ 15-20 de metri, tânărul aflat pe capota autoturismului a căzut pe carosabil și a suferit leziuni în zona capului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemei.

Cercetările sunt continuate sub asepctul săvârșirii infarcțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea