Rămâi conectat

Actualitate

Accident mortal pe DN7, în zona Șibot, între o cisternă, o autobasculantă și un microbuz

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie și-a pierdut viața în urma unui grav accident de circulație petrecut miercuri noaptea, în jurul orei 1.15, pe DN 7, în zona localității Șibot. În coliziunea mortală au fost implicate o autocisternă, o autobasculantă și un microbuz.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri mai bine de o oră.

Femeia decedată se afla pe scaunul din dreapta față a microbuzului. Ea a rămas prinsă între fiarele contorsionate ale autovehiculului și a necesitat intervenția SMURD descarcerare pentru a fi scoasă.

Potrivit ISU Alba, nu a existat niciun moment pericol de incendiu/explozie din cauza că autocisterna nu a fost avariată în zonele de risc.

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări, accidentul s-a petrecut în momentul în care autobasculanta care intenţiona să vireze la dreapta a fost lovită din spate de microbuz, al cărui şofer, din cauza lipsei de vizibilitate, nu a observat la timp autovehiculul, și a intrat în plin în el. Acestai a ricoşat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu autocisterna care circula regulamentar.

UPDATE raport IPJ Alba: La data de 25.07.2012, ora 01.18,  pe DN 7, în afara localităţii Şibot, un bărbat, P.C., de 35 de ani, din localitatea Racoviţa, judeţul Timiş, în timp ce conducea un autotractor, la efectuarea unui viraj la stânga, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare condusă regulamentar de un bărbat, N.I. de 57 de ani, din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara, intrând în coliziune cu aceasta. Autoutilitara a fost proiectată într-o cisternă, condusă regulamentar din sens opus de un bărbat, S.J. din municipiul Tîrgu Mureş, judeţul Mureş.

În urma accidentului, o femeie, V.N., în vârstă de 25 de ani, din comuna Vinţu de Jos, pasageră în autoutilitară, a decedat la locul producerii evenimentului.  Conducătorul autoutilitarei, N.I., a suferit leziuni corporale grave iar P.C. a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accidentului rutier.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea