// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

ACCIDENT MORTAL pe DN67C, în apropiere de barajul de la Oașa: Un motociclist și-a pierdut viața

Un accident rutier a avut loc duminică, în jurul amiezii, pe DN67C. Un motociclist a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar în urma leziunilor suferite a decedat.

Un cetățean maghiar, în vârstă de 64 de ani a decedat duminică în urma unui accident rutier petrecut pe DN67C, în apropiere de barajul de la Oașa.

Potrivit IPJ Alba, cauza probabilă a producerii evenimentului rutier a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Revenim cu amănunte.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la ACCIDENT MORTAL pe DN67C, în apropiere de barajul de la Oașa: Un motociclist și-a pierdut viața

  1. niku 23.07.2018 la 10:33

    se circula cu viteza pe valea sebesului, probabil peisajul si traseul ii molipsesc pe multi motociliscti/soferi, daca mergi cu bicileta iti dai seama,trec pe langa tine ca racheta la doua palem de tine, nu mai zic ca acum cateva saptamani a trecut pe baraj pe la oasa o ‘caravana’ de masini sport ca la raliu,lumea facea poze entuziasmata,dar nu era un raliu organizat,nu treci suta la ora sau mai mult pe langa o parcare plina de turisti, tocmai pasionatii de masini si motocilete ar trebui sa fie un exemplu pt alti soferi,adica sa respecte nite reguli de circulatie.