ACCIDENT la Alba Iulia: Un copil de 4 ani a fost rănit după ce a fost acroșat de un autoturism. Șoferița vinovată, de 64 de ani, a părăsit locul incidentului

Un ACCIDENT a avut loc joi la Alba Iulia: Un copil de 4 ani a fost rănit după ce a fost acroșat de un autoturism. Șoferița vinovată, de 64 de ani, a părăsit locul incidentului.

La data de 21 mai 2020, în jurul orei 19.30, polițiștii rutieri din Alba Iulia au fost se sesizați cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Alba Iulia a fost adus un minor de 4 ani, care ar fi fost implicat într-un eveniment rutier.

ELIT

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în jurul orei 18,30, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe strada Ardealului din Alba Iulia, fiind însoțit de tatăl său, minorul ar fi fost acroșat de un autoturism condus de o femeie de 64 de ani, din Alba Iulia, care nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga.

Femeia a oprit inițial la locul accidentului, însă, pentru că starea de sănătate a minorului era bună, și-ar fi continuat deplasarea, fără să anunțe poliția în legătură cu incidentul.

Față de aceasta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămarea corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...