UPDATE: Accident între Sebeş şi Sibiu, pe DN1. 6 maşini implicate şi 5 oameni răniţi

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Traficul este blocat pe ambele sensuri pe DN 1 între Sebeş şi Sibiu din cauza unui accident rutier în lanţ între 6 autoturisme care a a avut loc joi, în jurul orei 16.40.

UPDATE 17.10 : Potrivit poliţiştilor care au ajuns la faţa locului, din primele cercetări, accidentul s-a produs dintr-o tamponare în lanţ între 3 autovehicule, respectiv 2 autoturisme şi un microbuz, care nu au pastrat distanţa regulamentară unul faţă de celălalt, carosabilul fiind umed şi acoperit cu zăpadă. Un TIR care venea din spatele lor, încercând să evite coliziunea a intrat pe sensul opus de mers, unde s-a ciocnit cu o maşină de teren care circula regulamentar. Un alt TIR care circula în spatele maşinii de teren nu a mai putut frâna la timp şi a intrat în coliziune cu maşina de teren, care a fost astfel prinsă între cele două autocamioane. Toate cele trei persoane rănite provin din maşina de teren dar se pare că acestea erau conştiente la momentul în care au fost preluate de echipajul SMURD. TIR-urile au ajuns de-a curmezişul pe şosea fiind practic imposibilă circulaţia în zonă.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

UPDATE 18.20 : Traficul auto a fost reluat pe ambele sensuri.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Raport IPJ Alba 17 februarie:

Accidentul a avut loc în afara localităţii Cunţa, judeţul Alba, când P.S.N., de 42 de ani, din municipiul Oradea, judeţul  Bihor, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de o autoutilitară care circula în faţa sa condusă de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, intrând în coliziune cu acesta.

In urma accidentului, autotractorul a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de O.T.G., de 31 de ani, din municipiul Sebeş, şi cu o autoutilitară condusă de M.J.A., de 21 de ani, din municipiul Sibiu.

În urma accidentului conducătorul autoturismului şi un bărbat în vârstă de 44 de ani din municipiul Sebeş, pasager în autoturism, au fost răniţi grav iar alţi 3 bărbaţi de 28, 31 şi 40 de ani, toţi din judeţul Alba, toţi pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

eu 16 februarie 2012 at 19:32

traficul este inca blocat pe ambele sensuri, ora 19.30.

Anonim 17 februarie 2012 at 0:12

Voi va interesati macar cand scrieti articolele…
Am stat blocat intre Vintul de Jos si Sebes de la 18 la 22, 5 km in 4 ore cum puteti scrie articolele fara ca macar sa aveti habar…

observator 17 februarie 2012 at 17:36

pt Redactie!!!
o stire corecta presupune si o informare corecta din partea D-voastra.
ranitii au fost preluati de 2 ambulante ale Serviciului Judetean Alba din Sebes și nu de Smurd.
Ambulantele SJA nu sunt una si aceeasi lucru cu Smurd.
pe zona alba iulia sebes ar fi bine sa vedeti cate ambulante ale SJA intervin intr-o zi si cate Smurd, mai ales daca nu este TV prezenta…….

Comentariile sunt oprite