Rămâi conectat

Curier Județean

Accident bizar! Taximetrist din Alba Iulia cercetat penal pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni dimineață, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din municipiul Alba Iulia, în legătură cu faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, fiica sa minoră, a fost victima unui accident rutier în urma căruia a suferit leziuni uşoare.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că  P.G., de 59 de ani, din Alba Iulia, taximetrist, la plecarea de pe loc, nu s-a asigurat cu privire la faptul că toţi clienţii s-au urcat în autoturism şi a surprins-o pe minoră în timp ce încerca să urce în autoturism.

Minora s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, suferind leziuni uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Taximetristul a omis să anunţe accidentul rutier, anunţând poliţia despre eveniment abia după o oră şi 5 minute de la producerea lui.

Faţă de P.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei”.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea