Rămâi conectat

Ştirea zilei

A murit celebrul artist de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian: Artistul era în stare gravă la ATI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A murit celebrul artist de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian: Artistul era în stare gravă la ATI

Celebrul artist de muzică populară, Petrică Mîţu Stoian s-a stins din viață, anunță un medic din cadrul Spitalului de Urgenţă Reşiţa. Medicul spune că interpretul de muzică populară a murit din cauza unui șoc septic.

„A venit la clinică să facă terapie hiperbară post-COVID. A dezvoltat o bronhopneuomonie.. A decedat în urma unui şoc septic”, a declarat pentru Româniatv.net un medic din cadrul Spitalului de Urgenţă Reşiţa.
Petrică Mâţu Stoian, în stare gravă la ATI! Ce i s-a întâmplat artistului de muzică populară

Îndrăgitul artist de muzică populară se afla de câteva zile la o clinică privată din Caraș-Severin, acolo unde primea tratament post-COVID. Sâmbătă dimineața, Petrică Mâţu Stoian a acuzat stări de rău, motiv pentru care a fost preluat de o ambulanță şi dus de urgenţă la spitalul din Reșița, acolo unde medicii au reuşit să îl stabilizeze.

„Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat.

Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. În momentul de faţă este la ATI„, a spus Cosmin Librimir, director medical SJU Reşiţa.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea