Rămâi conectat

Ştirea zilei

A MURIT bărbatul din Pianu de Sus care și-a dat foc marți seara. Avea arsuri incompatibile cu viața

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți seara, în jurul orei 21.00, un bărbat din Pianu de Sus, în vârsta de 68 ani, aflat sub influenta alcoolului si-a dat foc.

Ambulanta ajunsă la fata locului a constatat ca prezintă arsuri pe aproximativ 90% din suprafața corpului. Acesta a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Alba, Dragoș Suciu, ”bărbatul a ajuns, marți seara, la ora 21:25, cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia, prezentând arsuri, de gradele 3 și 4, pe 98% din suprafața corpului.

Conform protocolului, s-a luat legătura cu Centrul de Arși din București și s-a recomandat internarea pe ATI, cazul fiind considerat depășit de resursele medico-chirurgicale.

Pacientul a intrat de două ori în stop cardio-respirator, s-a respectat protocolul de resuscitare, a fost transferat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă, a fost intubat, ventilat și tratat conform protocolului de arși.

Medicii de la SJU Alba Iulia au depus toate eforturile și au respectat toate protocoalele în acest caz, însă pacientul avea arsuri incompatibile cu viața ca suprafață corporală și profunzime și a decedat în jurul orei 5.00”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea