A început cea de-a IV-a ediție a „Bibliotecii de vacanță”, la Sebeș. Proiect dedicat școlarilor și preșcolarilor

Miercuri, 22 iulie 2020, la Sebeș, s-a dat startul celei de-a IV-a ediții a „Bibliotecii de Vacanță”, un proiect dedicat tinerilor preșcolari și școlari, cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani, prin intermediul căruia oferim noi posibilități de petrecere a vacanței de vară, într-un mod educativ și relaxant, îmbinând lectura și creativitatea participanților.

În condiții excepționale, pentru ediția din acest an a „Bibliotecii de Vacanță”, numărul de participanți a fost limitat la 50, aceștia fiind împărțiți în mai multe grupe de lucru, activitățile urmând a se desfășura cu respectarea normelor legale privind prevenirea răspândirii contaminărilor cu virusul Covid-19 (Coronavirus).

ELIT

Cea de-a IV-a ediție a „Bibliotecii de Vacanță” se va derula în perioada 22-31 iulie 2020, iar programul acesteia va cuprinde ateliere de lectură, ateliere de creație și proiecții de film, activități menite să stimuleze curiozitatea, abilitățile practice și creativitatea participanților, în încercarea de a oferi o alternativă pentru petrecerea zilelor de vacanță.

„Biblioteca de Vacanță” este organizată de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419