A fost prins în flagrant, în timp ce fura, cu căruţa, 200 de kilograme de porumb. Bărbatul, de 36 de ani, din Câlnic, este cercetat de poliţişti

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

A fost prins în flagrant, în timp ce fura, cu căruţa, 200 de kilograme de porumb. Bărbatul, de 36 de ani, din Câlnic, este cercetat de poliţişti

Luni, 12 noiembrie 2018, poliţiştii din cadrul Postului de Politie Doștat şi ai Postului de Politie Șpring în timp ce erau în serviciul de patrulare pe raza Secției 7 Politie Rurala Sebeș, în comuna Câlnic, judeţul Alba au prins, în flagrant, un bărbat, de 36 de ani, din localitatea Câlnic, judeţul Alba, care, sustrăgea cu ajutorul unui atelaj hipo, porumb din cultura unei societăți comerciale.

ELIT

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Postului de Politie Doștat şi ai Postului de Politie Șpring, s-a identificat un bărbat, de 36 de ani, din localitatea Câlnic, judeţul Alba, care, se pare că a sustras, cu ajutorul unui atelaj hipo, 200 de kilograme de porumb din cultura unei societăți comerciale.

Prejudiciul a fost recuperat si predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Facebook 

1 comentariu

Depi Statul 14 noiembrie 2018 at 3:46

atelaj hipo??… sigur nu era un ștraf cu bidiviu? ori, poate o căruță cu un cal?… Iar acest atelaj hipo, cred că a fost depistat venind de pe carosabil, dar, ați uitat să scrieți, pardon! – să menționați. Bineînțeles, atelajul hipo s-ar fi întors tot pe carosabil, dacă nu ar fi fost depistat! unde?? pe carosabil, cu flagrantul în mână!

Comentariile sunt oprite