A băut împreună cu fratele său, după care l-a ÎNJUNGHIAT cu un briceag. Bărbat din comuna Cergău, condamnat la 4 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

A băut împreună cu fratele său, după care l-a ÎNJUNGHIAT cu un briceag. Bărbat din comuna Cergău, condamnat la 4 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din satul Lupu, comuna Cergău, a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare pentru lovituri cauzatoare de moarte.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Isăilă Vasilie şi-a înjunghiat fratele de două ori în mână, iar rănile i-au provocat acestuia moartea. Nenorocirea a avut loc în februarie 2016, iar decizia definitivă a fost luată în 25 octombrie 2017 la Curtea de Apel Alba Iulia. Cei doi fraţi care locuiau în aceeaşi curte s-au apucat de băut, iar din vorbă în vorbă au început să se certe.

La un moment dat, unul dintre aceștia a scos un briceag cu care şi-a lovit, de două ori, fratele de 55 de ani, în mâna stângă. Victima s-a dus să se culce, fără să-şi dea seama de gravitatea situaţiei. A adormit, iar în somn, din cauza pierderilor mari de sânge, a decedat. Agresorul a fost reţinut de Parchet, iar ulterior a fost arestat preventiv timp de o lună de zile.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de omor, pedeapsă pentru care risca cel puţin 10 ani de închisoare. Instanța de judecată a schimbat încadrarea juridică a faptei în lovituri cauzatoare de moarte, ceea ce a permis aplicarea unei pedepse mai mici.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

mike 29 octombrie 2017 at 19:55

Avem o justitie de -RAHAT— interesant, asta indeamna si pe alti la astfel de actiuni — 4 ani trec dar dusmanul e mort- clar ??nu?

Comentariile sunt oprite