Rămâi conectat

Sport

Ex-fariştii Ad. Câmpeanu şi Boboc au semnat reuşitele albaiuliene

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Adrian Câmpeanu, purtătorul banderolei de căpitan al formaţiei ardelene, n-a confirmat pretenţiile în primele trei etape ale returului, fiind supus criticilor. Vârful în vârstă de 30 de ani, venit în intersezon de la Farul Constanţa în calitate de jucător liber a marcat întâiul său gol pentru FC Unirea în deplasarea de la Turnu Severin, după 236 de minute în tricoul noii echipe. În meciul cu Petrolul Ploieşti, înlocuitorul său Silviu Mureşan a intrat după pauză şi a punctat, ridicând astfel pretenţii la titularizare. „Şi în jocurile trecute am încercat să-mi fac treaba, dar n-a fost aşa cum mă aşteptam. Nu se poate vorbi de faptul că am fost dator, însă eram conştient că se aşteaptă multe de la mine şi poate această reuşită a venit la timp”, a precizat atacantul ce înscrisese de 5 ori în prima parte a campionatului.
l”Sper să fie un nou început”, afirmă Câmpeanu
Adrian Câmpeanu susţine că pentru primele două etape există circumstanţe atenuante: „lipsa de omogenitate, schimbări majore la echipă, lotul încropit, antrenor nou ce a preluat Unirea din mers”, dar în acelaşi timp este încrezător în viitor. „Am muncit pentru echipă, important este să adunăm puncte, nu cine dă goluri. Sper să fie un nou început şi pentru mine. Am fost golgheter peste tot unde am jucat şi ştiu care sunt pretenţiile referitoare la randamentul unui atacant”, a menţionat „căpitanul” albaiulienilor. „Sunt convins că timpul va lucra în favoarea noastră şi încet, încet o să urcăm în clasament. Personal cred că formăm o echipă puternică, care poate încheia campionatul undeva la mijlocul clasamentului”, a încheiat Adrian Câmpeanu.
l”Am luat o gură de oxigen”, a declarat Boboc
Mijlocaşul stânga Dragoş Boboc a deschis seria golurilor din retur în eşecul cu Alro Slatina şi a continuat-o la Turnu Severin, când a înscris reuşita victoriei. „Mi-am ţinut promisiunea, dar cu siguranţă că mă bucur mai mult de ultimul gol, mai ales că am câştigat”, a menţionat Dragoş Boboc. „A fost victoria întregii echipe, obţinută printr-o dăruire exemplară. Puteam să câştigăm mai categoric, dar ne-a tremurat şi inima la bara lui Vigariu din minutul 77”, a mai spus uniristul. „Cu a doua victorie consecutivă am luat o gură de aer, respirăm mai uşor. Trebuie însă să rămânem cu picioarele pe pământ şi suntem obligaţi să învingem în următoarele două jocuri acasă, pe Arieşul Turda şi ACU Arad, adevărate finale ale luptei de menţinere în eşalonul secund”, a încheiat jucătorul de bandă. Şi pentru această victorie, echipierii unirişti vor fi recompensaţi cu 1500 ron, însă pe de altă parte fotbaliştii revendică neplata a două rate contractuale!
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo

Dan HENEGAR

Publicat

în

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo Mijlocașul central Andrei Mărginean (23 de ani), originar din Zlatna este noul fotbalist al prim-divizionarei Dinamo București.  Andrei Mărginean aparține de clubul italian Sassuolo și va juca în sezonul 2024-2025 pentru Dinamo. Potrivit gsp.ro, „câinii” au si o opțiune de transfer definitiv. Aceasta poate ajunge la un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea