Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Coşmar trăit de un şofer prins sub autocisternă în timp ce încerca să repare roata

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SMURD Sebeş intervine la această oră în ajutorul unui şofer peste care s-a prăbuşit autocisterna în timp ce încerca să lucreze la remedierea unor probleme apărute la o roată. Se pare că autospeciala nu a fost asigurată corespunzător.

Incidentul s-a produs pe DN1, la 6 kilometri de Sebeş către Sibiu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE: Şoferul unei autocisterne care transporta ulei pentru un garaj din Sebeş a suferit un traumatism cranio cerebral după ce o roată a autovehiculului i-a explodat în faţă. În momentul accidentului bărbatul  se afla pe pe DN1, la intrarea în Sebeş dinspre Sibiu. Acesta a oprit să verifice pneurile şi a observat că unul dintre acestea pierde aer. Când s-a apropiat mai tare, roata autocisternei a explodat proiectându-l pe bărbat aproape doi metri prin aer şi trântindu-l la pământ. Echipajul SMURD Sebeş, care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, I-a acordat victimei primul ajutor şi a transportat-o la spital unde s-a decis că nu este necesară internarea acestuia.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | CS Unirea, gală aniversară, la 50 de ani de la înființare

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO | CS Unirea, gală aniversară, la 50 de ani de la înființare CS Unirea Alba Iulia organizează, astăzi, o gală aniversară, la împlinirea a 50 de ani de la înființare, în cadrul căreia sunt premiați foști sportivi și antrenori, care au făcut cinste clubului prin rezultatele obținute, dar și sportivi și antrenori aflați în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea