Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Coşmar trăit de un şofer prins sub autocisternă în timp ce încerca să repare roata

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SMURD Sebeş intervine la această oră în ajutorul unui şofer peste care s-a prăbuşit autocisterna în timp ce încerca să lucreze la remedierea unor probleme apărute la o roată. Se pare că autospeciala nu a fost asigurată corespunzător.

Incidentul s-a produs pe DN1, la 6 kilometri de Sebeş către Sibiu.

UPDATE: Şoferul unei autocisterne care transporta ulei pentru un garaj din Sebeş a suferit un traumatism cranio cerebral după ce o roată a autovehiculului i-a explodat în faţă. În momentul accidentului bărbatul  se afla pe pe DN1, la intrarea în Sebeş dinspre Sibiu. Acesta a oprit să verifice pneurile şi a observat că unul dintre acestea pierde aer. Când s-a apropiat mai tare, roata autocisternei a explodat proiectându-l pe bărbat aproape doi metri prin aer şi trântindu-l la pământ. Echipajul SMURD Sebeş, care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, I-a acordat victimei primul ajutor şi a transportat-o la spital unde s-a decis că nu este necesară internarea acestuia.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea