Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Bărbat din Întregalde, decedat într-un incendiu provocat de un fulger

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un bărbat de 70 de ani, din satul Marineşti, comuna Întrgalde a fost găsit mort, luni, 11 iunie, în jurul orei 12 noaptea, într-o dependinţă a locuinţei sale distrusă de un incendiu.

Potrivit IPJ Alba, cel mai probabil, flăcările care a cuprins anexa godspodăriei provin de la un fulger din tipul furtunii de aseară.

UPDATE: În tipul furtunii de luni seară victima se adăpostise în acest grajd situat la aproximativ un kilometru de propria gospodărie, unde a fost, se pare, lovit de un fulger care l-a ucis pe loc şi a incendiat adăpostul.

Din cauza descărcării electrice grajdul a luat foc iar în interior au ars şi două bovine. Descoperirea macabră a grajdului distrus în incendiu şi a cadavrelor bărbatului şi a animalelor, a fost făcută chiar de soţia victimei, care a apelat numărul de urgenţă 112 sesizând imediat poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos.

Având în vedere condiţiile atmosferice şi relieful greu accesibil, deplasarea echipei de cercetare însoţită de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi medic legist, a fost amânată pentru azi dimineaţă. În prezent cercetările sunt în desfăşurare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea