Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Bărbat din Întregalde, decedat într-un incendiu provocat de un fulger

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 70 de ani, din satul Marineşti, comuna Întrgalde a fost găsit mort, luni, 11 iunie, în jurul orei 12 noaptea, într-o dependinţă a locuinţei sale distrusă de un incendiu.

Potrivit IPJ Alba, cel mai probabil, flăcările care a cuprins anexa godspodăriei provin de la un fulger din tipul furtunii de aseară.

UPDATE: În tipul furtunii de luni seară victima se adăpostise în acest grajd situat la aproximativ un kilometru de propria gospodărie, unde a fost, se pare, lovit de un fulger care l-a ucis pe loc şi a incendiat adăpostul.

Din cauza descărcării electrice grajdul a luat foc iar în interior au ars şi două bovine. Descoperirea macabră a grajdului distrus în incendiu şi a cadavrelor bărbatului şi a animalelor, a fost făcută chiar de soţia victimei, care a apelat numărul de urgenţă 112 sesizând imediat poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos.

Având în vedere condiţiile atmosferice şi relieful greu accesibil, deplasarea echipei de cercetare însoţită de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi medic legist, a fost amânată pentru azi dimineaţă. În prezent cercetările sunt în desfăşurare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea