Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Maşină răsturnată în urma unui accident, între Albac şi Horea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un autoturism în care se aflau 4 persoane  s-a răsturnat în afara carosabilului azi-noapte, în jurul orei 2.00, pe DN 1 R, între Albac şi Horea.

O persoană rănită în urma impactului a fost transportată de urgenţă la spital cu o ambulanţă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Alba, „echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că P.C., de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.1 R, la km 1+300 m, a pierdut controlul asupra acestuia şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, o pasageră din autoturism a suferit leziuni corporale uşoare şi a rămas sub supraveghere medicală în spitalul din Cîmpeni.

 Conducătorul auto a fost testat  cu aparatul alcootest care a evidenţiat faptul că nu se afla sub influenţa alcoolului.”

foto: arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul Muncii 2024: Care sunt categoriile de oameni care pot refuza munca de noapte. Noua lege a trecut de Plenul Camerei Deputaților

Bogdan Ilea

Publicat

în

Codul Muncii 2024: Care sunt categoriile de oameni care pot refuza munca de noapte. Noua lege a trecut de Plenul Camerei Deputaților O nouă lege care permite anumitor categorii de oameni să refuze munca de noapte, precum proaspetele mămici sau parinții din familiile monoparentale, a trecut de Plenul Camerei Deputaților. Plenul Camerei Deputaților a votat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea