Rămâi conectat

Curier Județean

Fată de 16 ani, obligată să se prostitueze pe şoseaua de centură a Alba Iuliei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub directa coordonare a procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Alba Iulia, au prins în flagrant două persoane suspectate de comiterea infracţiunii de trafic de minori.
Din investigaţiile efectuate de poliţişti a reieşit că M.F.R., de 23 de ani, din Alba Iulia, împreună cu L.F.L., de 37 de ani, din Sebeş, au recrutat-o pe minora T.A., de 16 ani, din comuna Ighiu. Pe fată au cazat-o în locuinţa lor şi au transportat-o, în repetate rânduri, în zona şoselei de centură a municipiului Alba Iulia, unde au obligat-o să se prostitueze. Banii obţinuţi în urma exploatării sexuale a minorei au fost însuşiţi de către cei doi suspecţi.
Marţi, 15 martie a.c., poliţiştii au organizat un flagrant, M.F.R. fiind prins în momentul în care oferea minora unui tânăr pentru a întreţine raporturi sexuale, în schimbul sumei de 40 de lei, sumă de bani care a fost în prealabil marcată. În urma probatoriului administrat, cei doi suspecţi au fost reţinuţi de către procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba, sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de minori, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 13 din Legea nr. 678/2001, urmând ca cei doi să fie prezentaţi Tribunalului Alba cu propunerea de arestare preventivă.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 17-18 august 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 17-18 august 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 17-18 august 2024. Citește și: VIDEO | Cum se efectuează testele antidrog (drugtest): Explicațiile polițiștilor din Alba Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu atenție […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea