Rămâi conectat

Curier Județean

Fată de 16 ani, obligată să se prostitueze pe şoseaua de centură a Alba Iuliei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub directa coordonare a procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Alba Iulia, au prins în flagrant două persoane suspectate de comiterea infracţiunii de trafic de minori.
Din investigaţiile efectuate de poliţişti a reieşit că M.F.R., de 23 de ani, din Alba Iulia, împreună cu L.F.L., de 37 de ani, din Sebeş, au recrutat-o pe minora T.A., de 16 ani, din comuna Ighiu. Pe fată au cazat-o în locuinţa lor şi au transportat-o, în repetate rânduri, în zona şoselei de centură a municipiului Alba Iulia, unde au obligat-o să se prostitueze. Banii obţinuţi în urma exploatării sexuale a minorei au fost însuşiţi de către cei doi suspecţi.
Marţi, 15 martie a.c., poliţiştii au organizat un flagrant, M.F.R. fiind prins în momentul în care oferea minora unui tânăr pentru a întreţine raporturi sexuale, în schimbul sumei de 40 de lei, sumă de bani care a fost în prealabil marcată. În urma probatoriului administrat, cei doi suspecţi au fost reţinuţi de către procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba, sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de minori, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 13 din Legea nr. 678/2001, urmând ca cei doi să fie prezentaţi Tribunalului Alba cu propunerea de arestare preventivă.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Femeie de etnie romă din Sebeș, evaziune fiscală ENORMĂ din afaceri cu fier vechi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie de etnie romă din Sebeș, evaziune fiscală ENORMĂ din afaceri cu fier vechi O femeie din Sebeș, fost administrator al unei societăți comerciale, a fost condamnată definitiv la 7 ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Aceasta administra o firmă care colecta fier vechi. Faptele au avut loc în perioada ianuarie 2012 – martie 2015. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea