Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Hoţ de buzunare din Blaj, agăţat de poliţişti într-un supermarket

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Blaj, principalul suspect de comiterea unui furt din geanta unei femei aflată la cumpărături, a fost prins de poliţişti într-un supermarket, având asupra sa prada “muncită” cu câteva ore în urmă.

Incidentul s-a petrecut joi, 31 mai, în jurul orei 9.00. Imediat Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată de de către victimă cu privire la faptul că, în timp ce se afla la cumpărături în incinta unui supermarket din Blaj, i-a fost sustras portmoneul în care avea documente şi o sumă de bani.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Alba, “cu ajutorul informaţiilor privind semnalmentele suspectului, furnizate de reclamantă, la scurt timp de la sesizare, într-un alt supermarket din Blaj, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe principalul suspect de comiterea furtului, F.H., de 33 de ani, asupra căruia a fost găsit portmoneul femeii păgubite.”

Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi riscă ani grei de închisoare.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș Transfăgărășanul( DN7C) traversează pe o lungime de 151 km, pe axa nord-sud, Munții Făgăraș, care este cel mai înalt lanț muntos din România. Transfăgărășanul, ce face parte din Carpații Meridionali, este un drum spectaculos ce leagă regiunea istorică a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea