Rămâi conectat

Actualitate

Intrare gratuită pentru copii la Muzeul Unirii, de 1 iunie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Vineri, 1 iunie 2012, cu ocazia zilei internaţionale a copilului, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia oferă intrarea gratuită tuturor preşcolarilor şi şcolarilor care îi vor trece pragul la această dată.

Potrivit lui Liviu Zgârciu, purtătorul de cuvânt al instituţiei, copiii vor putea vizita expoziţia de bază a Sălii Unirii şi a Muzeului precum şi numeroase expoziţii temporare: Cărţi şi reviste germane cu valoare patrimonială din colecţiile muzeului albaiulian (secolele XVI-XXI), 27 aprilie 1962: O victorie măreaţă! Încheierea colectivizării în România, Expoziţie de pictură: Rudolf Schweitzer-Cumpăna (1866-1975), Recurs la istorie. Generaţia paşoptistă: o atitudine, un crez (1848-1849). 140 de ani de la moartea lui Avram Iancu. Singura expoziţie la care este percepută taxă este cea cu figurile de ceară: Mit, ficţiune, realitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea