Rămâi conectat

Sport

Cicliștii Denisa Mărcuș și frații Măda, rezultate de apreciat la Vatra Dornei, la o competiție europeană de ciclocros

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cicliștii Denisa Mărcuș și frații Măda, rezultate de apreciat la Vatra Dornei, la o competiție europeană de ciclocros

Cicliștii din Alba, Denisa Mărcuș (a urcat pe podium), frații Miruna și Radu Măda, au reușit rezultate de apreciat la Vatra Dornei, unde s-a desfășurat pentru prima dată în România, o etapă de Cupă Europeană la ciclocros.

Alături de competitori din Ungaria, Croația, Slovacia și România s-au aflat și cei trei sportivi din Alba legitimați la CSM Mediaș. Denisa Maria Mărcuș și frații Măda, Miruna și Radu, au evoluat foarte bine în cursa internațională și au bifat totodată și participarea în etapa a doua din Cupa României. Vatra Dornei a fost gazda pasionantelor etape de ciclocros: a treia etapă a Cupei Europene și a doua etapă a Cupei României!

Mezina Denisa Maria a urcat pe podium și în cadrul Cupei Europene, pe locul trei, după o sportivă din Croația și una din România, astfel trecându-și în palmares prima clasare internațională și un trofeu foarte important pentru carieră. În cupa națională a ocupat poziția a doua, clasare care o menține după punctele acumulate pe prima poziție în clasamentul național la categoria cadeți.

Participând începând din acest an la cea mai grea categorie din Cupa Europeană, cea sub 23 de ani, Miruna Măda s-a clasat a patra, după o sportivă din Ungaria, una din România și una din Slovacia.  Acest rezultat îi aduce o acumulare de 40 puncte în rankingul mondial UCI și o menține pe locul întâi în Cupa României.

Radu Măda a obtinut locul 4 în primul lui an de juniori în Cupa României și locul 8 în cursa europeană, la prima sa participare la nivel internațional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Reprezentanții Enso Dojo Alba Iulia, la Romanian Open Bucharest Challenge Cup: Andrei Henegar, pe podium

Dan HENEGAR

Publicat

în

Reprezentanții Enso Dojo Alba Iulia, la Romanian Open Bucharest Challenge Cup: Andrei Henegar, pe podium Reprezentanții Enso Dojo Alba Iulia au participat la o nouă competiție internațională, Romanian Open Bucharest Challenge Cup, după ce anterior au concurat la Sibiu. La a XI-a ediție a concursului din capitală au luat startul 409 luptători de la 41 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea