Rămâi conectat

Sport

CIL Blaj – ACS Mediaș 0-3 (0-2) Echipa din „Mica Romă”, în picaj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – ACS Mediaș 0-3 (0-2), în etapa a 9-a din eșalonul terț. Echipa din „Mica Romă”, în picaj!

CIL Blaj a intrat în criză, după un nou eșec înregistrat, a treia înfrângere la rând, fără a înscrie, 0-3 (0-2) pe teren propriu, cu ACS Mediaș. O serie dezamăgitoare pentru nou-promovata din „Mica Romă”, care a pierdut 5 din ultimele 6 întâlniri disputate!

Partidă echilibrată în prima parte cu oportunități de ambele părți, Olariu (2), Orlandea (7), Iaru (11), Vîlea (27), Dohotariu (35), pentru ca la șutul lui Maghiari să intervină Blaga (36). Cele mai mare ocazii le-au avut gazdele, însă Orlandea (38) a reușit să puncteze. Blăjenii au acuzat șocul, iar Ursu (45+1) a profitat de o neatenție defensivă, l-a driblat pe Păduraru și a finalizat în poarta goală. Tineiu (79) a dus scorul la proporții drastice, după o combinație cu P. Cristea.

 

Presiune pe formația din „Mica Romă” după seria dezamăgitoare care cuprinde 4 eșecuri din 5 întâlniri, ultimele două fiind corecții aspre (0-5 la Bistrița și 0-4 acasă cu CSM Unirea Alba Iulia). În disputa formațiilor de pe Târnava Mare, formația lui Daniel Tătar nu se poate baza pe Nicula (suspendat), Borșoi, Șerban și V. Boldea (indisponibili).

Este o confruntare dificilă pentru blăjeni, în compania unui adversar imbatabil în stagiunea curentă, dar nemulțumit două cele 4 remize consecutive. Jica, Cîrstean și Maghiari, echipierii gazdelor, au îmbrăcat în trecutul apropiat tricoul medieșenilor.

Arbitri L. Herczeg (Băcia), Fl. Andrei, S. Belenesi (ambiii Oradea); rezervă C. Minteuan (Apahida) Observatori M. Ciglenean (Cluj-Napoca), T. Biriș (Hunedoara)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Portarul albaiulian Dinu Moldovan, în premieră adversar al „alb-negrilor”! Miercuri, pe „Cetate”, Cupa României, CSM Unirea Alba Iulia – Sepsi Sfântu Gheorghe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Portarul albaiulian Dinu Moldovan, în premieră adversar al „alb-negrilor”! Miercuri, pe „Cetate”, Cupa României, CSM Unirea Alba Iulia – Sepsi Sfântu Gheorghe Miercuri, pe „Cetate”, de la ora 15.45, este partida din Cupa României dintre CSM Unirea Alba Iulia și prim-divizionara Sepsi Sfântu Gheorghe, evenimentul fotbalistic al anului în Alba. Va fi o partidă aparte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea