Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Gloria Bistrița – CIl Blaj 5-0 (2-0) | Nou-promovata, eșec cu candidata la promovare

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Gloria Bistrița – CIl Blaj 5-0 (2-0), nou-promovata, eșec drastic cu candidata la promovare

CIL Blaj a suferit un eșec la Bistrița, împotriva pretendentei la promovare, scor 0-5 (0-2). Nou-promovata este la a doua înfrângere consecutivă, cea mai drastică a sezonului, după 0-4 cu CSM Unirea Alba Iulia, fără a înscrie, și are 4 meciuri pierdute din ultimele 5 dispute.

Val. Alexandru (6) a deschis scorul după un balon lung, tot el reușind dubla în minutul 32, la o pasă Llullaku. Căpitanul gazdelor, experimentatul Llullaku (53), a majorat avantajul după o acțiune cursivă. Tonini (65) a majorat avantajul, cu o lovitură de cap la un corner Llullaku, iar G. Deac (76) a desăvârșit umilința pentru blăjeni. În ultimele secvențe, a debutat în eșalonul terț Eduard Cîmpean.

În final, Marku s-a ciocnit cu Stănilă (81), un impact dur, fundașul gazdelor fiind transportat cu ambulanța la spital.

Dificilă confruntare pentru nou-promovata care etapa anterioară a suferit cel mai drastic eșec, 0-4 acasă cu CSM Unirea Alba Iulia. CIL Blaj, fără Borșoi, Șerban și V. Boldea, are 3 insuccese din ultimele 4 întâlniri, iar bistrițenii sunt primii în clasamentul disputelor interne, cu 10 puncte strânse. În runda anterioară, Gloria a terminat la egalitate acasă, 2-2 cu ACS Mediaș, într-un meci încins în care a revenit de la 0-2 și a egalat în minutul 90+5.

Arbitri S. Saladea (Arad), L. Zivceac, Al. Bogdănel (ambii Oradea), rezervă Ad. Negrean (Zalău) Observatori I. Szekely (Cluj-Napoca), M. Ștefan (Orăștie)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena Volei Alba Blaj a învins Rapid București, scor 3-1 (25-17, 23-25, 25-18, 25-19), la prima reprezentație stagională în „Alba Blaj” Arena. Confruntarea contând pentru etapa a treia a Diviziei A1 a strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea