Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Răzvan Călugăr (CSM Unirea Alba Iulia), iarăși titular pentru România Under 19, în remiza cu Spania

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Răzvan Călugăr (CSM Unirea Alba Iulia), iarăși titular pentru România Under 19, în remiza cu Spania

Răzvan Călugăr a fost iarăși titular pentru formația României, de data aceasta pe postul de mijlocaș stânga, și a fost înlocuit în minutul 64 de Techereș, fostul său coleg de la „U” Cluj.

În ultimul joc al turneului de pregătire din țara noastră, reprezentativa României Under 19 a remizat, scor 1-1 (1-1) cu formația similară a Spaniei. Răzvan Călugăr (foto, rândul de sus, al doilea de la stânga la dreapta, numărul 4 pe tricou) a fost iarăși titular pentru formația României, de data aceasta pe postul de mijlocaș stânga, și a fost înlocuit în minutul 64 de Techereș, fostul său coleg de la „U” Cluj. În precedentele două confruntări, fotbalistul legitimat la CSM Unirea Alba Iulia a bifat toate minutele, fiind integralist.

Apărătorul lateral originar din Turda aparține de prim-divizionara Hermannstadt, care l-a împrumutat un sezon la divizionara terță pregătită de Alexandru Pelici. La Mogoșoia, ibericii au deschis scorul la autogolul lui Bărăitaru (6, deviere la un corner), iar „tricolorii” au egalat 20 de minute mai târziu, prin Vermeșan (atacant de la Hellas Verona). Din distribuția vizitatorilor au făcut parte, printre alții, Fort și Cuenca (Barcelona), Guiu (Chelsea) sau B. Martinez (Juventus Torino). În acest turneu, echipa condusă de Ion Marin a mai înregistrat un eșec (0-2 cu Norvegia) și o victorie (2-0 cu Germania).

Foto: FRF (Răzvan Păsărică, Sport Pictures)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Recunoașterea la nivel european continuă: Sergiu Ștefănescu (CSM Volei Alba Blaj), un nou mandat în comisia juridică a CEV și observator european!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Recunoașterea la nivel european continuă: Sergiu Ștefănescu (CSM Volei Alba Blaj), un nou mandat în comisia juridică a CEV și observator european! Recunoașterea la nivel european continuă pentru voleiul din Alba, întrucât Sergiu Ștefănescu (președintele CSM Volei Alba Blaj) a fost votat, recent, pentru al doilea său mandat consecutiv în Comisia Juridică a CEV, perioada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea