Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Acord între Universitatea ,,1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia și o universitate din Turkmenistan: „Orizonturi pentru studenți și cadrele didactice”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Acord între Universitatea ,,1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia și o universitate din Turkmenistan: „Orizonturi pentru studenți și cadrele didactice”

Astăzi, în Turkmenistan, la Ashgabat, Rectorul UAB, Prof. Univ. Dr. Daniel Breaz a semnat un important acord de colaborare între Universitatea ,,1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia și International University for Humanities and Development.

Citește și: Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia inversează tendința națională: Număr record de studenți înscriși în 2024

Astăzi, în Turkmenistan, la Ashgabat, am semnat un important acord de colaborare între Universitatea ,,1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia și International University for Humanities and Development.

Acest parteneriat deschide noi orizonturi pentru studenții și cadrele didactice ale universității noastre, oferind oportunități de schimburi academice, proiecte de cercetare comune și experiențe interculturale valoroase. Colaborarea noastră va contribui la consolidarea relațiilor academice internaționale și la îmbogățirea experienței educaționale a studenților noștri.„, transmite Rectorul UAB, Prof. Univ. Dr. Daniel Breaz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15-28 octombrie. „Încoronarea de la Alba Iulia” la Muzeul Naţional de Istorie a României: 102 ani de la momentul istoric

Cezar Lancrajan

Publicat

în

15-28 octombrie. „Încoronarea de la Alba Iulia” la Muzeul Naţional de Istorie a României: 102 ani de la momentul istoric Cu ocazia împlinirii a 102 ani de la momentul istoric din 15/ 28 octombrie 1922 – încoronarea regelui Ferdinand I şi reginei Maria ca suverani ai tuturor românilor – Muzeul Naţional de Istorie a României […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea