Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

APEL UMANITAR pentru Sebi Coman, băiețelul din Alba diagnosticat cu autism: Familia mai are nevoie de 5.200 de euro pentru o altă intervenție la clinica din Viena

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

APEL UMANITAR pentru Sebi Coman, băiețelul din Alba diagnosticat cu autism: Familia mai are nevoie de 5.200 de euro pentru o altă intervenție la clinica din Viena

Sebi Coman, băiatul din Straja diagnosticat cu autism, are în continuare nevoie de ajutor financiar, mai exact de 5.200 de euro. Băiatul a făcut în urmă cu câteva luni un autotransplant de celule stem la o clinică din Viena, iar la recomandarea medicilor de acolo, trebuie să mai fie supus unei intervenții până la sfârșitul anului.

Donații se pot face în contul deschis pe numele Coman Doina Adriana

RO80BTRLRONCRT0676541401 și BT PAY pe nr .0749614554

Citește și: APEL UMANITAR pentru Sebi Coman, băiețelul din Alba diagnosticat cu autism: Are nevoie de ajutor financiar pentru o altă intervenție la clinica din Viena

Din păcate, costurile intervenției depășesc cu mult posibilitățile financiare ale familiei. În acest sens, mama copilului a făcut un nou apel la persoanele care pot ajuta, pentru ca Sebi să se poată bucura de o viață cât mai normală.

”Dragi prieteni după cum știți mulți dintre voi băiețelul nostru Coman Sebastian Adrian suferă de autism, la începutul anului acesta cu ajutorul dumneavoastră, al tuturor, am reușit să facem un autotransplant de celule stem în Viena!

Avem progrese foarte bune, de aceea clinica din Viena ne-a mai recomandat o intervenție, costul fiind de 11. 800 euro, până la sfârșitul anului.

Pentru noi este o sumă imensă, nu dispunem de acești bani. Cine dorește să ne ajute, noi vă mulțumim din suflet!”, transmite familia lui Sebi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Povestea unui albaiulian stabilit de peste 20 de ani în Cipru, vrea să se întoarcă definitiv acasă: „Când am ajuns aici, era ca în paradis! Dar știți cât am plătit curentul astă-vară?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Povestea unui albaiulian stabilit de peste 20 de ani în Cipru, vrea să se întoarcă definitiv acasă: „Când am ajuns aici, era ca în paradis! Dar știți cât am plătit curentul astă-vară?” Albaiulianul Florin Jucan este unul dintre cei 30.000 de români din Cipru, locul în care formăm a treia cea mai mare comunitate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea