Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Pățania unei vârstnice de 93 de ani: Cum a rămas femeia din Alba fără 3000 de lei

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Pățania unei vârstnice de 93 de ani: Cum a rămas femeia din Alba fără 3000 de lei

La data de 7 octombrie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au identificat un tânăr de 22 de ani, din comuna Crăciunești, județul Mureș, care este bănuit de săvârșirea unui furt din locuință, faptă ce a fost sesizată poliției la data de 28 august 2024, de către o vârstnică de 93 de ani, din Aiud.

Citește și: Ceartă între două vârstnice din Alba Iulia: Mai multe ghivece de flori au fost distruse. A fost emis ordin de protecție

În sarcina acestui s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 28 august 2024, i-ar fi oferit victimei, spre vânzare, mai multe obiecte și, fiind primit în locuință de către aceasta, ar fi profitat de neatenția ei, împrejurare în care i-ar fi sustras suma de 3.000 de lei.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a tânărului precum și pentru recuperarea prejudiciului.

Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale. Transmite Inspectoratul Județean de Poliție Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Pompierii din cadrul ISU Alba s-au alăturat voluntarilor Invictus România, la Ștafeta Veteranilor

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Pompierii din cadrul ISU Alba s-au alăturat voluntarilor Invictus România, la Ștafeta Veteranilor În semn de prețuire și respect pentru cele întâmplate în 5 octombrie 1944, pompierii militari din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba, s-au alăturat deosebitului eveniment, denumit „Ştafeta Veteranilor INVICTUS”. Citește și: FOTO | Popa Ioan și Ivan […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea