Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

FOTO-VIDEO: Optimum GT Sport Alba Iulia, în sferturi la turneul internațional Under 11 „Prvi Koraci-First Step” din Croația! Trei fete în efectiv, printre care și nepoata regretatului Iani Mitracu

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO-VIDEO: Optimum GT Sport Alba Iulia, în sferturile de finală ale turneului internațional Under 11 din Croația! Trei fete în efectiv, printre care și nepoata regretatului Iani Mitracu

Echipa Under 11 de la Optimum GT Sport Alba Iulia a participat la un puternic turneu internațional în Croația, formația din Cetatea Marii Uniri ajungând până în faza sferturilor de finală. Demn de remarcat este faptul că din efectivul deplasat au făcut parte și 3 fete, portarii Anastasia Purcel și Maia Florinc, alături de Ayana Kone (nepoata regretatului Iani Mitracu).

La turneul „Prvi Koraci-First Step” generația 2014, Optimum GT Sport Alba Iulia a terminat pe locul secund în grupă, după ce a învins cu 8-1 pe SK Herceg Sport (Bosnia), a remizat, 2-2, cu NK Dogopolje (Croația) și a pierdut, 1-3 cu Hajduk Split (Croația) – meciuri disputate la Dugopolje. În optimile de finală a fost o calificare după loviturile de departajare, cu FK Zlatna Lopta (Muntenegru), rezultatul în timpul regulamentar fiind 1-1, cu portarul Anastasia Purcel în rol principal, aceasta apărând două lovituri de departajare. Tot la Trogir s-a disputat și partida din sferturile de finală, pierdută, 1-6 cu Dinamo Zagreb, viitoarea campioană.

*Trei fete în efectiv

Lotul condus de antrenorii Adrian Roman și Cătălin Popa a fost format din Maia Florinc, Anastasia Purcel, Ayana Kone, David Drîmbărean, Eric Ordean, David Sita (căpitan), David Alb, Tudor Blaga, Rayan Bashir, Albert Hristea, David Rus, Antonio Purcel, Cristian Drâmbărean și Alex Popa.

YouTube video

Citește și: GT Sport Alba Iulia, performanță onorantă la Elite Neon Cup Atena: locul 5, prima dintre reprezentantele României

Este o generație extrem de promițătoare, care „vrea să facă istorie”, după cum sunt versurile imnului cântat la finalul turneului din Croația.

Am avut parte de o competiție extrem de puternică, o experiență din toate punctele de vedere. Valoric a fost peste turneul din Grecia, iar asta înseamnă mult pentru noi”, a spus Adrian Roman.

Pentru această grupă de vârstă este al cincilea turneu internațional din ultimii doi ani, după cele de la Belgrad (învingătoare anul trecut), St. Polten (Austria), Atena (Grecia) – în 2023, respectiv Bulgaria (Albena, în acest an), iar în 2025 urmează Cipru.

Au participat 28 de echipe, printre care Lazio Roma, TSKA Sofia, Dinamo Zagreb sau Hajduk Split, Optimum GT Sport Alba Iulia fiind singura reprezentantă a României.

Este obligatoriu să mulțumim părinților care ne-au fost alături, sponsorilor și tuturor celor care ne-au sprijinit pentru a participa la acest turneu. Am avut parte de o vreme capricioasă, meciuri spectaculoase, răsturnări de situații și trăiri intense. Felicitări tuturor”, a mai spus Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Paul Pașca, arbitrul din Vadu Moților, debut la centru la 17 ani! Deplasare pe jos, 90 de minute, pentru a-și urma pasiunea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Arbitrul Paul Pașca, din Vadu Moților, a debutat la 17 ani, la centru, la jocul de juniori Under 15, dintre ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei și Sportul Câmpeni. Elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic din Câmpeni, tânărul „cavaler al fluierului” a început arbitrajul în urmă cu un an, la 16 ani, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea