Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Vouchere sociale 2024: Cum se recuperează un card pierdut și ce trebuie să faci dacă ai uitat PIN-ul. Ce se întâmplă cu banii din cont

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Vouchere sociale 2024: Cum se recuperează un card pierdut și ce trebuie să faci dacă ai uitat PIN-ul. Ce se întâmplă cu banii din cont

Exista din păcate şi situaţii în care beneficiarii programului social „Sprijin pentru România” fie pierd sau le este furat cardul, fie uită codul pin. Există, însă, soluţii la îndemâna tuturor pentru a rezolva această problemă, fără a pierde banii din cont.

Citește și: Vouchere alimente 2024: Când se virează în octombrie următoarea tranşă de 250 de lei pe cardurile sociale

Iată răspunsurile oferite de către autorităţi la cele mai frecvente întrebări pe această temă:

-Cum să procedez în cazul în care am pierdut cardul?

Beneficiarul care a pierdut – sau dorește să blocheze temporar – cardul social pentru produse alimentare și mese calde trebuie să anunțe imediat pe emitentul cardului, apelând serviciul de Asistență Clienți sau utilizând aplicația mobilă a emitentului. Emiterea unui nou card și expedierea la adresa emitentului se vor face, prin grija emitentului, în termen de 60 de zile de la data la care cardul a fost declarat pierdut.

-Ce se întâmpla cu sumele disponibile pentru un card declarat pierdut de beneficiar?

Sumele disponibile pe card, în momentul blocării cardului, nu vor fi pierdute și vor putea fi utilizate după emiterea unui nou card. Este esențial ca imediat după ce ați constatat pierderea cardului să contactați unitatea emitentă pentru blocare/ prevenirea utilizării frauduloase. Blocarea cardului se va face fie din aplicația mobilă a emitentului cardului fie apelând serviciul de Asistență Clienți al emitentului. Numai apelând serviciul de Asistență Clienți al emitentului va putea fi prevenită utilizarea frauduloasă a acestuia.

-Ce se întâmpla daca un beneficiar a pierdut PIN-ul?

Beneficiarul care a pierdut PIN-ul poate accesa opțiunea ‚reamintire PIN’ din aplicația mobilă a emitentului sau poate să contacteze Serviciul Asistență Clienți al emitentului (telefon sau E-mail), în vederea emiterii unui nou PIN.

-Ce se întâmplă cu cardul pentru tichete sociale Produse Alimentare și Mese Calde, după încheierea programului?

Vă rugăm sa păstrați cardul/ suportul electronic/ pentru tichete sociale Produse Alimentare și Mese Calde. Cardul va putea fi (re)folosit în eventualitatea în care programul va continua în anii viitori.

Date de contact

EDENRED ROMÂNIA SRL

Telefon: 021 301 33 03 sau Email: [email protected]

Pentru mai multe informații despre cardul dumneavoastră EDENRED (aflare sumă disponibilă pe card, blocare card etc.) vă puteți crea cont de utilizator pe www.user.myedenred.ro – selectați butonul “Creează cont”, apoi completați datele solicitate, în formularul de înregistrare; Confirmați adresa de email (verificând mesajele E-mail și validând – click – link-ul de activare a contului).

SODEXO PASS ROMÂNIA

Telefon: 021 204 46 64 sau Email: [email protected]

Pentru mai multe informații in legătura cu cardul dumneavoastră SODEXO (aflare sumă disponibilă) va rugam apelați 021 204 46 64, sa apăsați tasta 1 si sa introduceți cele 16 cifre de pe fata cardului urmate de tasta diez (#).

UP ROMANIA SRL

Telefon: 0374 66 22 73, tasta 6 sau Email: [email protected]

Pentru informații referitoare la suma disponibilă pe card, blocare card, asistență utilizatori, apelați: 0374 66 22 73, tastați 6 si introduceți cele 16 cifre de pe fata cardului urmate de tasta diez (#).

Informațiile sunt disponibile și pe platforma www.uponline.ro , secțiunea Utilizator card unde vă puteți crea cont accesând opțiunea “Nu aveți încă cont? Înscrieți-vă aici” (introduceți datele solicitate : numărul cardului – 16 cifre de pe fața cardului – și ultimele 6 cifre ale CNP).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cod rutier 2024 | Amenzi de peste 800 de lei pentru abateri care până acum atrăgeau doar avertisment. Ce greșeli sunt sancționate de polițiști

Bera Larisa

Publicat

în

Cod rutier 2024 | Amenzi de peste 800 de lei pentru abateri care până acum atrăgeau doar avertisment. Ce greșeli sunt sancționate de polițiști Noi reglementări asupra codului rutier au fost publicate în Monitorul Oficial și aduc câteva modificări pentru șoferi. Spre exemplu, o abatare care până în prezent atrăgea doar un avertisment, acum se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea