Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

FOTO | Despărțire de Volei Alba Blaj și de… volei: Retragere a campioanei Nneka

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Despărțire de Volei Alba Blaj și de… volei: Retragere a campioanei Nneka

Una dintre cele mai bune voleibaliste române din istorie, Nneka Onyejekwe, a pus capăt unei cariere sportive impresionante, în care, timp de 23 de ani, a evoluat la cel mai înalt nivel, cu performanțe, atât individuale, cât și cu echipele pentru care a evoluat, de excepție!

Campioană în România, Elveția, Franța și Germania, cu echipe alături de care a câștigat toate trofeele interne, lider al echipei naționale a României, Nneka este, pe lângă un sportiv de excepție, și un un mare caracter, prin exemplul pe care l-a oferit atât pe teren, cât și în afara acestuia.

Citește și: Blăjeanul Sebastian Micu (Rapid București) a câștigat Supercupa României | Al doilea trofeu pentru voleibalistul din Alba

În cele 4 sezoane petrecute alături de Volei Alba Blaj, Nneka Onyejekwe a cucerit două titluri naționale, două Cupe ale României, o Supercupă a României, a contribuit din plin la cea mai mare performanță europeană a clubului din „Mica Romă”, finala Ligii Campionilor 2018, unde a fost desemnată cel mai bun centru al turneului Final Four și a disputat finala Cupei CEV 2019.

Dincolo de aceste succese, rămân momentele de neuitat petrecute împreună și dăruirea totală de pe terenul de joc, cu Nneka luptând, meci de meci, până la ultima picătură de energie!

Suntem mândri că ultima echipa din carieră este Volei Alba Blaj, că în ultimele sezoane ne-a fost căpitan de echipă și că, atunci când vorbim despre Nneka, vorbim despre o mare legendă a clubului nostru!

Știm că Nneka iubește Blajul, că aici se simte mereu acasă și suntem convinși, așa cum s-a întâmplat și la meciurile de pregătire din această toamnă, că Nneka va fi în continuare alături de noi, atunci când timpul îi va permite!”, au transmis reprezentanții Volei Alba Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a șaptea: Industria Galda s-a impus în derby-ul cu Viitorul Sântimbru | Nigerianul Best Tegbo, golul victoriei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a șaptea: Industria Galda s-a impus în derby-ul cu Viitorul Sântimbru, în prologul rundei, golul victoriei fiind înscris de nigerianul Best Tegbo *Industria Galda de Jos – Viitorul Sântimbru 2-1 (1-1) În derby-ul rundei, a treia victorie la rând pentru fosta divizionara terță, golul decisiv fiind reușit de nigerianul Best Tegbo. Industria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea