Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Avântul Reghin – CIL Blaj 1-3 (0-2), în etapa a șasea din eșalonul terț | Blăjenii au dat lovitura în „orașul viorilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Rezultat excelent reușit de nou-promovata din „Mica Romă”, care a învins în deplasare pe Avântul Reghin, scor 3-1 (2-0), după o primă repriză în care vizitatorii au dat lovitura.

Decisive au fost în economia disputei au fost intervențiile portarului George Păduraru, care a intervenit salutar în 3 rânduri (la 0-0, 0-1 și 1-2), momenete importante ale confruntării.

După o jumătate de oră de joc, vizitatorii au deschis scorul prin Cioară (din penalty), lovitură de pedeapsă obținută tot de el (faultat în careu de R. Suciu). Iaru (42) a majorat avantajul vizitatorilor, cu prima sa reușită în eșalonul terț pentru „galben-albaștri”, acesta scăpând pe contraatac, fază plecată din propria jumătate. În minutul 59, Truță, căpitanul gazdelor, fotbalist în vârstă de 41 de ani, a redus ecartul. În final, Stănilă a punctat în minutul 88 (șut de la marginea careului), marcând a doua etapă la rând din postura de rezervă. CIL Blaj a reușit cea mai clară victorie stagională, punând punct unei perioade de criză, cu un singur punct în 3 runde și două înfrângeri la rând. Blăjenii au recuperat la Reghin, împotriva unui oponent ajuns la al cincilea eșec consecutiv, punctele pierdute acasă cu ACS Tg. Mureș. Și urmează derby „de Alba” cu CSM Unirea Alba Iulia.

 

Nou-promovata din „Mica Romă” este în scădere de turație, cu două înfrângeri succesive și un singur punct luat în 3 dispute. Confruntarea din „orașul viorilor” este una care echipa pregătită de Daniel Tătar speră să ia puncte, în perspectiva unui program dificil. Amfitrionii sunt și ei în criză, cu 4 eșecuri la rând, ultima înfrângere însemnând un set încasat la Bistrița (0-6), singurul succes fiind cel din etapa inaugurală (2-0, acasă, cu Metalurgistul). Oaspeții nu contează pe R. Damian, Borșoi și Șerban.

Arbitri B. Jîjîie (Botoșani), T. Șomlea, A. Mesaroș (ambii Cluj-Napoca); rezervă G. Toma (Sânpaul) Observatori M. Hârlab (Brașov), F. Burlea (Făgăraș)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

ACS Mediaș – CSU Alba Iulia 1-1 (0-1), duel de foc în Seria 7 din eșalonul terț | Studenții, remiză în fieful liderului

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia au fost aproape să dea lovitura la Mediaș, în fieful liderului Seriei 7 din eșalonul terț, însă s-a ales cu un singur punct, după o confruntare cu două reprize diametral opuse. Albaiulienii au dominat primul mitan, când se puteau distanța pe tabelă, însă în actul secund au făcut pasul înapoi și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea