Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Cultură Educație

VIDEO | A început noul an universitar la Extensia Alba Iulia a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

A început noul an universitar la Extensia Alba Iulia a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca

Luni, 30 septembrie, Extensia Alba Iulia a Universității Tehnice Cluj-Napoca și-a întâmpinat în mod festiv bobocii, la deschiderea anului universitar 2024-2025.

Festivitatea de deschidere a noului an universitar a avut loc cu începere de la ora 17.00, la sediul Extensiei Universitatii din Alba Iulia, de pe strada .A. I. Cuza.

La eveniment au participat reprezentanți ai administrației locale și ai unor firme, cadre didactice și un număr mare de studenți, alături de conducerea instituției de învățământ.

YouTube video

Atât conducerea extensiei din Alba Iulia, cât și invitații le-au urat ”bobocilor” succes în cariera pe care și-au ales-o și i-au asigurat că urmând cu seriozitate cursurile acestei universități vor avea șanse foarte mari să-și găsească un loc de muncă, nu doar după terminarea studiilor, ci chiar pe parcursul lor.

La începutul lunii martie a fost inaugurată noua clădire a Extensiei Alba Iulia a UTCN, adaugându-se celorlalte două clădiri existente deja, formând în acest fel un campus universitar modern, care se integrează perfect în peisajul universitar albaiulian.

UTCN se numără printre primele din România, având un centru universitar la Baia Mare, extensii la Alba Iulia, la Bistrița, la Zalău și la Satu Mare și facultățile din Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

FOTO | Cenaclul Art din Alba Iulia: O oază de creație literară și dialog cultural

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cenaclul Art din Alba Iulia: O oază de creație literară și dialog cultural Cenaclul Art din Alba Iulia, coordonat de poetul Marcel Vișa, a devenit rapid un punct central al vieții culturale locale, oferind un spațiu de exprimare artistică pentru poeți, prozatori și iubitori de literatură din regiune. Înființat cu scopul de a încuraja creativitatea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea