Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

UPDATE | Accident rutier pe Valea Inzelului, comuna Râmeț: O persoană a decedat, după ce s-a răsturnat cu un ATV într-o râpă

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Accident rutier pe Valea Inzelului, comuna Râmeț: O persoană a decedat, după ce s-a răsturnat cu un ATV într-o râpă

Un accident rutier a avut loc astăzi, 26 septembrie, în jurul ore 16:40, pe valea Inzelului, comuna Râmeț, județul Alba. Din informațiile  preliminare transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba o persoană ar fi inconștientă și un ATV ar fi fost implicat în incident.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” : „Echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Aiud intervine la un accident pentru acordarea primului ajutor medical în comuna Râmeț – Valea Inzelului. Din informațiile primite de la apelant ar fi vorba despre un ATV implicat, posibil o persoană inconștientă. La locul accidentului se deplasează si elicopterul SMURD Târgu Mureș.”

UPDATE 17:09 : „Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, în care este implicat un ATV. Evenimentul s-a produs pe Valea Inzeului, în localitatea Râmeț. Conducătorul ar fi suferit leziuni corporale grave. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

UPDATE 17:18 : „Forțele de intervenție au ajuns la locul producerii evenimentului. Este vorba despre o persoană care s-a răsturnat cu un ATV intr-o râpa de aproximativ 6m. Victima din accident prezintă lividitate cadaverică, fiind declarat decesul acesteia de către echipajul medical prezent la fața locului.”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA”

FOTO: Arhiva ZiarulUnirea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile Un accident rutier s-a produs astăzi, 26 septembrie, în jurul orei 21:35, între localitățile Oarda și Limba. Din primele informații transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba în incident a fost implicat un singur autoturism […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea