Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

ARBOmedia înființează un departament dedicat proiectelor de responsabilitate socială corporativă (CSR)

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

ARBOmedia înființează un departament dedicat proiectelor de responsabilitate socială corporativă (CSR)

ARBOmedia a lansat, în cursul lunii septembrie a acestui an, un departament dedicat proiectelor Corporate Social Responsiblilty (CSR), venind în întâmpinarea unui număr din ce în ce mai mare de companii care se implică în finanțarea și dezvoltarea unor demersuri privind cauze sociale și umanitare.

ARBOmedia, regie de vânzări de peste 25 ani pentru mai mult de 150 de entități media locale (televiziuni, website-uri) și un jucător important în piața de influencer marketing în ultimii 6 ani, colaborând în această perioadă cu peste 300 de creatori de conținut, a observat o implicare din ce în ce mai activă a acestor canale de comunicare în viața comunităților pe care aceștia le deservesc, fie că vorbim despre comunități locale, fie despre comunitățile din jurul creatorilor de conținut.

Departamentul CSR al ARBOmedia va facilita, prin intermediul partenerilor săi din media locale sau din zona creatorilor de conținut, comunicarea diverselor inițiative din domeniile sociale sau umanitare întreprinse de organizații nonguvernamentale, asociații, fundații sau entități economice care sunt angrenate în astfel de proiecte.

ARBOmedia are dealtfel o istorie bogată în această zonă, implicându-se deseori în îndelungata sa activitate în diverse proiecte cu caracter social și umanitar. Nevoile crescute de comunicare constatate în ultima perioadă în această direcție au creat necesitatea constituirii unui departament specializat în astfel de operațiuni, departament ce va fi coordonat de Alia Volocaru, Sales Manager în cadrul companiei, cu o vastă experiență în aria Corporate Social Responsibility.

Compania ARBOmedia este o prezență activă în industria publicității din România, activând ca regie de vânzări pentru canale media locale și ca specialist în domeniul influencer marketing.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Incendiu de vegetație în Lopadea Nouă: Detașamentul de pompieri Aiud intervine alături de SVSU Lopadea

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Incendiu de vegetație în Lopadea Nouă: Detașamentul de pompieri Aiud intervine alături de SVSU Lopadea Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru stingerea unui incendiu de vegetație, alături de SVSU Lopadea, cu 1 APIC ca forță alocată, reiese din primele informații transmise de ISU Alba. Citește și: Ajutoare de urgență și comunitare pentru persoane. Ce sume […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea