Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

Alba Iulia candidează pentru „Capitala Tineretului din România 2026”: Sprijin solicitat mediului asociativ și antreprenorial local

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Alba Iulia candidează pentru „Capitala Tineretului din România 2026”: Sprijin solicitat mediului asociativ și antreprenorial local

Municipiul Alba Iulia candidează pentru  „Capitala Tineretului din România 2026″, cel mai ambițios program național destinat tinerilor, în strânsă competiției cu orașul Brașov. Cu acest prilej primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Codru Pleșa, a adresat o invitației pentru susținere mediului asociativ și antreprenorial local.

Citește și: Gata cu parcările pe Bulevardul Ferdinand I: Primăria Alba Iulia, avertisment pentru șoferi 

„În calitate de Primar al Municipiului Alba Iulia, am plăcerea de a vă adresa invitația de a susține aplicația noastră pentru titlul de „Capitala Tineretului din România 2026”.

Candidatura noastră este rezultatul unei colaborări strânse între tinerii din Alba Iulia, fiind dezvoltată de și pentru tinerii care își doresc să aducă un impact pozitiv și durabil asupra comunității noastre. În anul 2026, nu doar că promovăm valoarea și contribuția tinerilor, dar urmărim și să creăm un cadru propice pentru dezvoltarea personală și profesională a acestora.

Atașat acestei adrese, veți găsi o prezentare succintă a aplicației noastre, care include viziunea, obiectivele și activitățile propuse pentru anul 2026. Suntem convinși că Alba Iulia are potențialul de a deveni un exemplu de succes în sprijinul tineretului din România și de a inspira alte comunități să se alăture acestei cauze importante.

În acest context, vă invităm să ne susțineți printr-o declarație de sprijin care să sublinieze angajamentul dumneavoastră față de inițiativa noastră. Sprijinul dumneavoastră va aduce un plus de valoare și va contribui la consolidarea candidaturii noastre în fața juriului de selecție.”, a transmis edilul municipiului, Gabriel Codru Pleșa, prin intermediul site-ului Primăriei Alba Iulia, acolo unde se regăsește și prezentarea succintă a candidaturii pentru „Capitala Tineretului din România 2026”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Gata cu parcările pe Bulevardul Ferdinand I: Primăria Alba Iulia, avertisment pentru șoferi

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Gata cu parcările pe Bulevardul Ferdinand I: Primăria Alba Iulia, avertisment pentru șoferi Banda de circulație dinspre intersecția străzilor Olteniei cu Bulevardul Ferdinand I, spre intersecția cu Bulevardul Încoronării ( zona Gării ) ar fi trebuit să fie începând de astăzi, 18 septembrie 2024, dedicată exclusiv transportului public de persoane, precum și altor servicii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea