Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Gloria Bistrița-Năsăud – Metalurgistul Cugir 5-0 (2-0) în Liga 3 | „Roș-albaștrii”, a treia înfrângere consecutivă și „lanterna roșie”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În etapa a treia din Seria 7 a Ligii 3, Gloria Bistrița-Năsăud a jucat pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir, gazdele impunându-se cu scorul de 5-0 (2-0)

Gazdele au înscris prin Covaci (28), Tavarez (40), Val. Alexandru (68, 74), LLullaku (90+1). A fost a treia înfrângere consecutivă a „roș-albaștrilor” ce nu au înscris încă în acest start ratat de campionat. Metalurgistul Cugir este „lanterna roșie” a seriei, după înfrângerea usturătoare.

Gloria Bistrița-Năsăud (locul 4, 3 puncte) – Metalurgistul Cugir (locul 10, zero puncte).

Grea misiunea „roș-albaștrilor” aflați în postura „lanternei roșii” înaintea rundei fără nicio o agoniseală și fără a înscrie (singura echipă din serie ce nu a marcat). Bistrițenii conduși de Cristian Pustai au pierdut runda anterioară pe „Pielarul”, 0-2 cu CSU Alba Iulia, trăind primul insucces al toamnei. Cugirenii nu pot conta pe M. Codrea – indisponibil (fractură la metatarsiene).

Arbitri Krisztina Szabo (Crișeni), Fl. Suciu, Cr. Gozman Pop (ambii Oradea), rezervă Ed. Centea (Zalău) Observatori Fl. Gherghel (Baia Mare), I. Suciu (Tg. Mureș)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Tg. Mureș 3-1 (2-0), în Liga 3 | Liderul, spectacol pe „Cetate”, reușite de senzație Giurgiu și Fetița!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a făcut spectacol pe „Cetate” în a treia rundă din eșalonul terț, formația din Cetatea Marii Uniri impunându-se cu scorul de 3-1 (2-0) în disputa cu ACS Tg. Mureș. „Alb-negrii” au maximum de puncte și continuă să conducă Seria 7 după un parcurs imaculat. Echipa condusă de Alexandru Pelici a etalat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea