Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Dotări de peste 25 de milioane de lei în școlile din Alba Iulia, la începutul anului școlar 2024-2025

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Dotări de peste 25 de milioane de lei în școlile din Alba Iulia, la începutul anului școlar 2024-2025

Peste 25 de milioane de lei au fost investiți pentru dotarea școlilor din Alba Iulia, cu materiale didactice, mobilier și echipamente IT la începutul anului școlar 2024-2025.

Citește și: VIDEO | Început de an școlar cu dotări noi pentru micuții de la Grădinița cu P.P. nr.9 din Alba Iulia: Ce surprize îi așteaptă pe copii

„Începutul noului an școlar 2024-2025 aduce vești excelente pentru elevii și profesorii din Alba Iulia: peste 25 de milioane de lei sunt investiți în modernizarea școlilor din municipiu, asigurând dotări de ultimă generație, de la mobilier modern la echipamente IT și materiale didactice. Această investiție semnificativă, realizată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, reprezintă un pas important în direcția creării unui mediu educațional modern, adaptat nevoilor actuale.

Într-un efort ambițios de a remodela peisajul educațional din oraș, Municipiul Alba Iulia a obținut o finanțare importantă prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru proiectul „Dotarea și digitalizarea unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Alba Iulia și a unităților conexe”. Nevoile reale au fost identificate de fiecare școală în parte. Inițiativa, unică prin amploarea și coerența sa, a fost concepută și pusă în practică de către echipa de proiecte a Primăriei pentru a răspunde direct nevoilor elevilor și profesorilor din Alba Iulia, creând un mediu de învățare stimulativ, interactiv și adaptat noilor tehnologii.

Investiția de peste 25 de milioane de lei reprezintă o promisiune respectată de administrația locală, în ceea ce privește domeniul educațional. Îmi doresc, nu doar în calitate de primar al Albei Iulia, ci și ca părinte, să oferim elevilor și profesorilor condiții optime pentru a-și putea desfășura activitatea așa cum se cuvine. Alba Iulia este un municipiu în continuă dezvoltare și din punct de vedere al investițiilor în educație, iar acest aspect reprezintă o normalitate.Proiectul, de o amploare deosebită, a fost realizat cu mult profesionalism, răbdare și perseverență de echipa primăriei Alba Iulia și îi felicit pe toți colegii implicați.

Vă asigur că relația dintre Primăria Municipiului Alba Iulia și școlile din municipiu este și va fi în continuare una bazată pe respect, dialog și susținere necondiționată pentru activitatea școlară, pentru că o comunitate puternică se construiește prin educație, muncă, respect și credință.

Vă doresc tuturor, stimați profesori și dragi elevi, un an școlar plin de reușite și mult succes!” a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, pe rețelele de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEER România continuă parteneriatul cu unitățile de învățământ pentru susținerea învățământului dual, pentru anul școlar 2024-2025: 250 de elevi primesc o bursă lunară de 500 de lei și premii de stimulare a performanței

Bera Larisa

Publicat

în

DEER România continuă parteneriatul cu unitățile de învățământ pentru susținerea învățământului dual, pentru anul școlar 2024-2025: 250 de elevi primesc o bursă lunară de 500 de lei și premii de stimulare a performanței Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), cel mai mare operator național de distribuție a energiei electrice, continuă și anul acesta parteneriatul cu 10 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea